holdtræning2018-12-06T20:39:58+02:00

Holdtræning i lækre faciliteter

Hos SDU Fitness stræber vi på at tilbyde topmoderne fitness faciliteter til SU-venlige priser. Det kan dog være en jungle at finde på øvelser selv, eller lige finde dén øvelse, som gør dig glad! Hvorfor så ikke hoppe på et af vores mange hold, hvor du kan blive udfordret på din styrke, smidighed, cardio, eller rytme af én af vores dygtige instruktører? Snup et hold eller to mens du har mellemtimer, er på vej til eller fra Campus, eller blot i weekenden, hvor du lige har tid!

Mobilvenlig:
http://fitness.flexybox.com/sdufitness/Account/LogOn

DanceFit

DanceFit er en sjov, intens og anderledes dansetræning, der vil give dig sved på panden og et smil på læberne.

Biking

Biking (også kaldet spinning eller indoor cycling) er en træningsform, der foregår på en stationær cykel. Ved biking har du mulighed for at træne muskeludholdenhed og kredsløb med en høj forbrændig. Biking er for ALLE

 

HIIT – High Intensive Interval Training

HIIT står for High Intensive Interval Training og er en times træning med fuld fart, god musik og garanti for sved på panden.

Zumba(R) Fitness

Zumba er en sjov og effektiv dansetræning, som er let at følge med på.

I denne time får du trænet hele kroppen igennem ved at danse til fed musik. Der vil være en ny koreografi til hvert musiknummer, som gør timen let at følge med på. Du behøver derfor ikke være skrap til at danse for at være med – det vigtigste er, at du får bevæget dig.

Yoga

Yoga forsøger at skabe balance mellem krop, sind og sjæl, hvilket kan gøres ved at fokusere på styrke og kropsstilling.

Yogaen hjælper dig med at arbejde med dit åndedræt og stilne sindet og tankemylderet igennem de mange arsanas (stillinger), der i et flydende flow arbejdes igennem.

Massageterapi

Her er fokus på dig. Få afspændt dine muskler og led med vores certificerede massør, som vil få dig til at slappe helt af efter en stressende dag eller hård træning. BEMÆRK: dette hold koster 250kr. for 50 minutters massage.

Fitness Boksning

Boksning er en af de ældste og hårdeste discipliner inden for sportens verden. Styrke, kondition, balance, motorik, koordinationsevne og selv psyken bliver udfordret. SDU boksning er for dig, der ønsker en intens træning med fart over feltet med en blanding af teknik, cardio og styrke udført på bedste old-school maner i boksningen ånd. Hos SDU boksning er der plads til både den øvede og begynderen. Træningen vil blive tilpasset medlemmerne, så der både er rum til udvikling for motionisten og teknikeren.

Latin

Latina dance er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, imens du har det sjovt og får lov til at svinge hofterne til Latin inspirerede rytmer. Latin danses i et højt energiniveau, men i et tempo hvor alle kan være med. I Latin får du mulighed for at stifte bekendtskab med en masse forskellige danseformer så som Salsa, Samba, Chacha, Merengue og Bachata.

FAQs

Hvad skal jeg medbringe til hold?2017-04-12T13:41:20+02:00

Du skal blot medbringe tøj og indendørssko, som du kan bevæge dig i! Og selvfølgelig masser af energi og et smil på læben.

Er alle hold gratis?2017-04-23T16:55:09+02:00

Ja og nej. Alle vores hold er som udgangspunkt gratis, men ved enkelte hold, fx Massage, kan der opkræves en pris. Dette vil tydeligt fremgå ved holdbeskrivelsen. Er du tvivl, så er du velkommen til at kontakte os under “Kontakt os”.

Hvornår skal jeg møde op til hold?2017-04-23T16:56:38+02:00

Når du møder op til hold, skal du lave check-in senest fem minutter før holdstart, så vi sikrer os, at du ikke kommer for sent ind og forstyrrer holdet. Du skal lave check-in ved vores computer, hvor du slider dit studiekort eller indtaster dine brugeroplysninger, hvorefter du trykker på ”Holdtræning”. Så vil du modtage en lille kvittering, som du skal have med ind.

Hvad gør jeg med hold, hvis jeg er syg eller ikke kan komme alligevel?2019-02-26T18:19:33+02:00

Alle kan blive syge eller ændre planer, hvorfor du selvfølgelig er velkommen til at afmelde dig et hold. Dette skal dog gøres senest to time før via vores bookingside, computeren i centeret eller ved kontakt til receptionens ansatte. Der opkræves et gebyr på 25 kr., hvis ikke dette overholdes.

Realiser dine mål i SDU FITNESS

Studerende 89.- om måneden & Ansatte (SDU) 129.- om måneden

JOIN US