HIIT med Ditte

Dette HIIT-hold garanterer en stor svedfest! Udholdenhed, power og sved er nøgleord på dette hold hvor cardio og styrketræning kombineres, så deltagerne får det bedste fra begge verdener. Alle kan være med uanset niveau. Holdet består som regel af 3-4 små, men utrolig intensive workouts. Her vil vægtstænger, kettlebells og burpees blive jeres nye bedste venner.

Workouts vil delvis foregå individuelt, men i særdeleshed også i teams, så vores smukke HIIT familieånd fortsat styrkes. Vi træner, sveder, griner og giver hinanden high fives!

 

HIIT med Pernille

Denne time begynder ofte med en styrke-del hvor der fokuseres på at bruge din krop på den mest effektive måde. Dette efterfølges af en WOD (workout of the day) som tester din cardio, udholdenhed og kropskontrol.

Forskelligt udstyr som slam-balls, vægtstænger, kettlebells o.a. implementeres for at udfordre kroppen for forskellige måder.

Workouts vil delvis foregå individuelt, men i særdeleshed også i teams, så vores smukke HIIT familieånd fortsat styrkes. Vi træner, sveder, griner og giver hiananden high fives!

 

HIIT med Jacob

I HIIT med Jacob er der både fokus på styrke, udholdenhed og kondition. På dette hold møder du alt lige fra løb og roning til mere tekniske områder som vægtløftning og gymnastiske øvelser. Men frygt ej! Her kan alle være med! Øvelserne skaleres individuelt så niveauet passer til den enkelte, og gennemgås således at alle er med på hvordan de skal udføres.

En time vil typisk bestå af opvarmning, teknik/styrke og til sidst en eller flere intensive workouts. Så hvis du er klar på en udfordring der giver dig energi til resten af dagen, så skal du med på HIIT med Jacob!

HIIT med Signe

Beskrivelse kommer snarest

FØLG SDU FITNESS HIIT PÅ FACEBOOK OG FÅ LØBENDE INFORMATION OM HOLDENE DIREKTE FRA INSTRUKTØREN