HIIT med Ditte

Dette HIIT-hold garanterer en stor svedfest! Udholdenhed, power og sved er nøgleord på dette hold hvor cardio og styrketræning kombineres, så deltagerne får det bedste fra begge verdener. Alle kan være med uanset niveau. Holdet består som regel af 3-4 små, men utrolig intensive workouts. Her vil vægtstænger, kettlebells og burpees blive jeres nye bedste venner.

Workouts vil delvis foregå individuelt, men i særdeleshed også i teams, så vores smukke HIIT familieånd fortsat styrkes. Vi træner, sveder, griner og giver hinanden high fives!

 

HIIT med Christoffer

Dette træningspas vil bygge på både blanding af både konditions- og styrke baseret træning. Det vil til hvert træningspas, blive startet ud med kort opvarmning af led og muskler, hvor der derefter virkelig kommer tryk på.

WOD (workout of the day) vil typisk blive delt op i 4-5 sektioner, med en hård finisher til slut.

Da det netop er en holdtræning, vil der fokus på sammenhold og med mulighed for at kunne motivere hinanden, samt vil der også være nogle få individuelle sektioner.

 

HIIT med Thomas

Her kan man forvente intense workouts, der kan mærkes dagen efter. Der er en god del fokus på at styrke kroppen med et godt fokus på teknik og udholdenhed. Du vil komme ud på en all around kropstræning, hvor du vil træne selv de små og glemte muskelgrupper. 
EN workout, hvor alle kan være med, da vægte som kettlebells, håndvægte og bar vil blive justeret til den enkelte individ. 
Workouts vil delvis foregå individuelt, og starte med en fokus på styrke og dernæst komme nogle workouts med høj puls. En udfordring der både er sjov og intens. 

FØLG SDU FITNESS HIIT PÅ FACEBOOK OG FÅ LØBENDE INFORMATION OM HOLDENE DIREKTE FRA INSTRUKTØREN