Fitnessboksning med Martin

Både styrke, kondition, balance, motorik, koordinationsevne og psyke bliver udfordret i fitnessboksning, som er for dig der ønsker en intens træning med fart over feltet, udført på bedste old-school maner.

Hos fitnessboksning med Martin er der plads til både den øvede og begynderen. Træningen vil blive tilpasset medlemmerne så der både er rum til udvikling for motionisten og teknikeren.

Fitness boksning med Christian

 

Fitness boksning er for alle, der ønsker en alsidig træning. Fitness boksning indeholder elementer fra konditon-, koordination- og styrketræning og der garanteres høj puls og sved på panden med nogle af de bedste øvelser fra bokseverdenen.

Der vil blive gennemgået teknikker som sættes på prøve i udfordrende øvelser på pletpuder og sandsække. Christian tilpasser niveauet efter deltagernes udgangspunkt, hvorfor dette hold egner sig for nybegyndere såvel som øvede.

 

Fitness boksning Teknik

Tekniktræning afholdes hver anden lørdag, og er for både begyndere og øvede.

Som begynder er der mulighed for at lærer boksningens basale grundtrin, og således få mere ud af fitnesssessionerne. Som øvet er der mulighed for at videreudvikle på de kompetencer man allerede har tilegnet sig og således dygtiggøre sig. Til tekniktræning er der skruet ned for tempoet og op for bokseteknikken.

FØLG SDU FITNESS FITNESS BOKSNING PÅ FACEBOOK OG FÅ LØBENE INFORMATION OM HOLDENDE DIREKTE FRA INSTRUKTØREREN