Moderne fitness- & træningsudstyr

Læs vores ordensregler og find ud af, hvordan du skal begå dig i dit og vores center 

" Vi stræber altid efter at have moderne fitness- og træningsudstyr, som matcher ethvert behov. Scroll ned og se et udpluk af vores udstyr. "

VORES UDSTYR

Velkommen til et paradis af cardio

Hos os kan du få pulsen op med vores store udvalg af cardio maskiner, såsom løbebånd, crosstrainere, motionscykler, romaskiner, arc traniers og stairmasters. Alle maskiner kan installeres efter dig og dit niveau

Til din styrketræning

Vi tilbyder kettlebells i mange forskellige vægtklasser, så du kan finde den størrelse, som passer til din træning.

Derudover har vi håndvægte, der vejer mellem 1- 40 kilo. Du kan altid finde et par håndvægte, som passer til din workout.

Træningsmaskiner

Størstedelen af vores træningsmaskiner er fra mærket Cybex og Rouge, som er nogle af de førende producenter inden for fitnessudstyr.

Vi har flere racks og cages stående rundt i centeret, sammen med både bumper plates og stålskiver. Du har dermed fri mulighed for at udføre alt fra basisøvelser til styrkeløft.

Omklædningsrum

Vi tilbyder gode badefaciliteter og skabsplads. Du har dermed rig mulighed for snuppe en træning allerede før din undervisning eller din arbejdsdag.

HVORFOR SDU FITNESS?

Hos SDU Fitness finder du et unikt træningsmiljø, der udelukkende består af studerende- og ansatte på Syddansk Universitet. Vi mener, det er vigtigt med et fitnesscenter på Syddansk Universitet fordi:

  • Du møder studerende og ansatte på andre måder, end du gør i lektionerne
  • Du har mulighed for motion til studievenlige priser
  • Du har mulighed for at koble af og bruge dine mellemtimer til at holde dig skarp