Bike med Emma

Dette hold er for dem, som elsker en god træning fra morgenstunden af, her er plads til alle - trænede som utrænede. Sved på panden og smil på læberne til god musik, skal der være rigeligt af. Vi arbejder med forbedring af din kondition og udholdenhed samtidig med at der arbejdes på det at kunne presse sig selv. Selve opbygningen af timen bliver en blanding af forskellige intervaller, intensiteter og belastninger. Så hvis du kan lide at presse dig selv til en god gang musik og samtidig gerne vil forbedre din kondition så er Bike med Emma det perfekte valg for dig.

Det er muligt at leje bike-sko på dagen til holdet, hvis du ikke har dine egne. Betaling sker i vores automat og instruktøren vil give dig skoene.
Almindelige sko er ikke tilladt grundet sikkerheden.

Bike intro med Sascha

Bike intro er for dig, der aldrig har prøvet et bike hold før og kunne tænke sig at få en smagsprøve på det før du melder dig til et normalt bike hold.

På et intro hold bruger vi tid på at lære det rigtige setup af cyklen, så den passer til din krop. Vi lærer også appen "Intelligent Cycling" at kende, da vi skal bruge den til vores hold. Appen er gratis og det anbefales at downloade den inden du møder op. Du har også brug for at lave en bruger inden holdet.

Den anden del af holdet bruges på en "light" udgave af et normalt bike hold, hvor du får mulighed for at prøve de forskellige elementer inklusiv glæden ved musikken.

Meningen med et intro hold er at blive komfortabel med cyklen og forhåbentlig give dig en idé om hvor fede bike hold er.

Bike med Sascha

Bike er et hold til dem, der gerne vil forbedre og/eller udfordre deres kondition og udholdenhed. Holdet kommer til at have intervaller af forskellige intensiteter med elementer af acceleration og hvor du kommer til at træde i pedalerne med forskellig modstand.
Musik er en vigtig del af bike og derfor vil vores instruktører bruge op til flere genre i løbet af et hold.

Hvis du kan lide at presse dig selv til god musik og gerne vil træne din kondition og benmuskler er bike det rette hold for dig.

Det er muligt at leje bike-sko på dagen til holdet, hvis du ikke har dine egne. Betaling sker i vores automat og instruktøren vil give dig skoene.
Almindelige sko er ikke tilladt grundet sikkerheden.

FØLG SDU FITNESS BIKE PÅ FACEBOOK OG FÅ LØBENDE INFORMATION OM HOLDENE DIREKTE FRA INSTRUKTØREN